DUETTEGARDINER

Duettegardiner fra Luxaflex er et af de mest energieffektive gardiner på markedet. Det isolerer både om sommeren og vinteren, fordi det er et dobbelt plisségardin konstrueret i et celle-i-celle-design. Det medvirker til en mere stabil temperatur i rummet. Køler om sommeren og holder på varmen om vinteren.  Det er smart tænkt.

Vinduer med stilfulde duettegardiner

Det ser også smart ud. Duettegardinet fås i over 200 forskellige farver og mønstre, så her er virkeligt noget for enhver smag. Når du har valgt design, skal du beslutte, hvilken plissébredde, du ønsker. Her kan vi levere tre forskellige bredder; 25 mm, 32 mm og 64 mm. Det gør en stor forskel i udtrykket og kan bl.a. tilpasses efter størrelsen på dine vinduer. Til sidst vælger du den grad af gennemsigtighed, som du synes bedst om; transparent, semitransparent eller helt mørklæggende. Du sammensætter det duettegardin, der passer til lige den indretningsstil, du ønsker.

Få et dejligt og blødt lys med duettegardiner

Det hænger sammen med, at lyset bliver blødt og behageligt at opholde sig i. Du kan regulere lysindfald og udkik / indkik meget præcist, fordi Duettegardinet fås med forskellige betjeningsmuligheder. Fx ”top down/bottom up”-funktionen, der giver dig muligheden for trinløs placering hvor som helst i vinduet alt afhængig af, hvor behovet for afskærmning er – i forhold til sol, mængden af forbipasserende udenfor, dine krav til privatliv osv.

Gode råd og gratis opmåling

Kom ned i butikken i Viby, hvor vi altid har god tid til dig. Eller bestil et besøg af gardinbussen og vores professionelle og erfarne gardinkonsulenter. Gode råd og opmåling er gratis! Vi hjælper dig med at opnå det helt rigtige udtryk og den perfekte funktionalitet med dine nye gardiner. Book en tid her på hjemmesiden eller ring på 8611 0200.

Gratis opmåling

Gratis opmåling

– 100% uforpligtende

    Du kan også ringe til os

     86 11 02 00