FACETTEGARDINER

Facettegardiner fra Luxaflex er elegante og smuke gardiner, der giver effektiv lysstyring i rummet. Det har et udtryk, der er i familie med rullegardin og persienner pga. de tværgående striber. Men i Facettegardinet bevæger striberne sig i to lag ”udenpå hinanden”, når du indstiller dit gardin.

Opnå præcis regulering med facettegardinet

Lader du striberne flugte med hinanden opnås et elegant udtryk med smalle vandrette linjer. Men ønsker til brunchen med vennerne eller aftenhyggestunden foran din yndlingskrimi. Du kan også lukke alt sollys ude ved at forskyde striberne. Facettegardinet er en speciel gardintype, fordi der er et tyndt gennemsigtigt lag, der kombineret med et tykkere lag stof giver en imponerende effekt. Gardinet er desuden fremstillet i et flammehæmmende materiale – virkeligt gennemtænkt.

Facettegardiner  – en visuel fornøjelse 

Facettegardinet er et tolagsvæv med unikke muligheder, også hvad angår farver. De fås i et bredt udvalg af farver – fra moderne, markante toner til de mere dæmpede, lyse nuancer. De to lag striber, som gardinet består af, fås i 2 forskellige bredder; ultraslim eller med en bred åbning. Derudover kan du vælge netop den type af væv, som passer bedst til dine vinduer. Vi skræddersyr dine facettegardiner, så de passer perfekt til din stil – også hvis du går efter et smukt, minimalistisk udtryk.

Gratis og uforpligtende opmåling

Kom ned i butikken i Viby, hvor vi altid har god tid til dig. Eller bestil et besøg af gardinbussen og vores professionelle og erfarne gardinkonsulenter. Gode råd og opmåling er gratis! Vi hjælper dig med at opnå det helt rigtige udtryk og den perfekte funktionalitet med dine nye gardiner. Book en tid her på hjemmesiden eller ring på 8611 0200.

Gratis opmåling

Gratis opmåling

– 100% uforpligtende

    Du kan også ringe til os

     86 11 02 00