FOLDEGARDINER   /   LIFTGARDINER

Foldegardiner kaldes også liftgardiner, fordi de hejses op til den position, hvor du vil have dem.  Foldegardinet er spændende, fordi det er et af de mest alsidige gardiner. Det kan opsættes på stedet, hvor mange andre typer ikke dur; det kan fx bruges til flotte løsninger til skråvinduer, ovenlysvinduer eller vinduer med buede karme.

Få et fint æstetik udtryk med foldegardiner

Foldegardiner er monteret i løbegange med et valgfrit antal tværgående aluminiumsstænger, så gardinet kan ligge i fine, vandrette bølger. Så har du altid et stramt og lige foldegardin med rigtig flotte, rene lige linjer men med et blødt udtryk. Mulighederne er mange, da foldegardinet findes i mange modeller – fra det klassiske med snoretræk og kappe til trendy modeller med endeløs kuglekæde.

Forbeder akustikken med foldegardiner

Foldegardiner fås i mange forskellige stoffer og væv. Vælg mellem alt fra transparente, tætte eller endda helt mørklæggende væv. Du kan få netop den lyskontrol i rummet, som du har behov for for at få den rette stemning i rummet. Vi tilpasser foldegardiner efter mål og monterer dit individuelle stofvalg; fx hør, bomuld eller det flammehæmmende produkt Trevira, som er et oplagt valg til både institutioner og private hjem. Foldegardinet kan også være med til at forbedre akustikken i rummet, da tekstiler er med til at absorberer skarpe lyde.

Besøg butikken eller få besøg af gardinbussen

Kom ned i butikken i Viby, hvor vi altid har god tid til dig. Eller bestil et besøg af gardinbussen og vores professionelle og erfarne gardinkonsulenter. Gode råd og opmåling er gratis! Vi hjælper dig med at opnå det helt rigtige udtryk og den perfekte funktionalitet med dine nye gardiner. Book en tid her på hjemmesiden eller ring på 8611 0200.

Gratis opmåling

Gratis opmåling

– 100% uforpligtende

    Du kan også ringe til os

     86 11 02 00