LAMELGARDINER

Lamelgardiner er en meget stilfuld løsning til mange typer af vinduer – skaber også et imponerende syn til de helt store panoramavinduespartier i virksomheder eller moderne private hjem, der ellers kan være vanskelige at finde en god gardinløsning til.

Funktionelle lamelgardiner i lange baner

Med lamelgardiner får du lodrethængende tekstillameller til alle højder af vinduer. Fungerer også perfekt, hvis der er skrå kanter foroven eller buer, hvilket ellers spænder ben for de fleste andre gardintyper. Det giver rummet et stramt og enkelt design og bløder klædeligt op på store nøgne glasflader.

Udnyt lamelgardinets stilfulde linjer

Et lamelgardin findes i fire forskellige lamelbredder; 63 mm, 89 mm, 127 mm og 250 mm. Du drejer nemt lamellerne i lige den vinkel, der giver dig den rette afdækning, men som stadig tillader det lysindfald, du ønsker. Lamelgardinet fås i mange typer stof, mønstre og kvaliteter. Slå dig løs i farver og vælg mellem transparent væv, der filtrerer lyset og væv, der giver hel eller delvis mørklægning.

Lodrette lameller samler ikke så meget støv som eksempelvis vandrette persienner. For nemt rengøring anbefaler vi dig blot at tørre lamellerne af med en fugtig klud. Enkelte lamelgardiner tåler at komme i en vaskemaskine, men få lige klar besked om det, når du bestiller.

Få hjælp til det helt rigtige udtryk

Kom ned i butikken i Viby, hvor vi altid har god tid til dig. Eller bestil et besøg af gardinbussen og vores professionelle og erfarne gardinkonsulenter. Gode råd og opmåling er gratis! Vi hjælper dig med at opnå det helt rigtige udtryk og den perfekte funktionalitet med dine nye gardiner. Book en tid her på hjemmesiden eller ring på 8611 0200.

Gratis opmåling

Gratis opmåling

– 100% uforpligtende

    Du kan også ringe til os

     86 11 02 00