MARKISER

Hos Discountgardiner kan vi nu også tilbyde vores kunder muligheden for at købe deres ny markise.

Markiser til enhver smag

Kvalitet er i højsæde for vores markiser, og vi sætter en ære i at levere en markise med lang levetid og høj kvalitet. En markise skal kunne modstå lidt af hvert, da den ofte er udsat for blæst, regn og sol, hvilket ofte kan resultere i at mange markiser hurtigt bliver grimme og falmer. Derfor tilbyder vi 5 års garanti på vores markiser.

Hvorfor vælge en markise?

En markise er ideel, hvis du ønsker at forlænge tiden på terrassen, hvad end det er i forbindelse med det sene forår, lune sommeraftner eller det tidlige efterår. Markisen er nemlig med til at holde på varmen og samtidig give ly for dug og regn. Man kan næsten kalde det en form for sæsonforlænger. Få ekstra værdi på din terrasse med en markise fra Discountgardiner.

Vores lækre markiser findes i et stort udvalg af varianter og prislejer. Lad vores dygtige konsulenter hos Discountgardiner stå for både opmåling og montering af din markise, så er du sikker på det hele er, som det skal være.

Kvalitet er vigtig

Når du skal købe din nye markise, er det vigtigt at tænke på, at markiser fås i forskellige kvaliteter. Vælger du en markise, der skal stå imod meget forskellige vejrforhold, så er det fx vigtigt at vælge noget solbestandigt stof, da det giver en længere holdbarhed, end hvis du vælger en billigere markise.

Gør det ekstra lækkert og vælg en markise med motor i stedet for drejestang. På den måde har du også muligheden for at tilvælge en vindsensor til din markise. Ved at vælge dette sikre du, at markisen selv kører ind, hvis det begynder at blæse for meget.

Alle vores markiser er specialtilpasset dine ønsker og behov, således markisen kommer til at passe til dit hjem.

Gratis og uforpligtende opmåling

Kom ned i butikken i Viby, hvor vi altid har god tid til dig. Eller bestil et besøg af gardinbussen og vores professionelle og erfarne gardinkonsulenter. Gode råd og opmåling er gratis! Vi hjælper dig med at opnå det helt rigtige udtryk og den perfekte funktionalitet med dine nye gardiner. Book en tid her på hjemmesiden eller ring på 8611 0200.

Gratis opmåling

Gratis opmåling

– 100% uforpligtende

    Du kan også ringe til os

     86 11 02 00