OM OS

Hos Discount Gardiner har vi rigtigt mange års erfaring inden for rådgivning, salg og montering af gardiner. Vi glæder os over gode materialer og spændende designs. Og vi smiler hele vejen hjem, når opgaverne er fuldført, og kunderne er glade.

Discount Gardiner blev startet af familien Sørensen for 34 år siden og har ligget på Skanderborgvej 190 lige siden. Efter 10 år blev forretningen solgt til Bjarne Larsen, som drev den et år og derefter forpagtede forretningen til Jette Vad, som havde den i 22 år. Nu kan du møde Anne Mette, Mette og Peter i butikken, der altid er helt oppe på tæerne for at servicere dig.

Vi lever og ånder for at give jer mulighed for at få gardinløsninger i ethvert prisleje. Det handler om tilgængelighed, overblik og det gode køb. Vi sætter pris på den gode snak og nærheden med vores kunder. Vi strækker os gerne lidt ekstra for at være til gavn. Fx stiller Discount Gardiner gratis klippeservice til rådighed, hvis du har lyst til selv at sy og montere dine gardiner.

Når du handler hos Discount Gardiner, får du professionel rådgivning, service og montering. Vi hjælper dig i hele processen fra start til slut og sikrer, at du får præcis de gardiner, som passer til dine behov og drømme.  

Discount Gardiner er en forretning, der fra starten har haft det mål at være folkets forretning. Det er vi stadig hver dag.