PERSIENNER

Persienner er den tidløse og praktiske løsning til virksomheder, på institutioner og i privaten. De fås i mange forskellige stilarter og materialer; pvc, alu eller træ – og leveres i fire lamelbredder og flere skønne modefarver. De kan endda fås i en perforeret udgave. Du kan bare slå sig løs og designe lige den persienneløsning, der virker for dig.

Perfekt afskærmning med persienner

Med persienner får du perfekt afskærmning, fordi de er så lette at indstille efter behov. De kan være helt lukkede, helt åbne eller alt derimellem. Netop den trinløse indstilling gør persienner til et foretrukket valg, når du ønsker at indstille lysindfald og ind- og udkigsmuligheder præcist. Eller træk dem helt op, så dit vindue giver fri udsigt.

Persienner giver fleksibilitet og plads i rummet

Persienner optager næsten ingen plads i rummet og er lige velegnede til både små og store vinduer. De er nemme at hænge op og kan monteres både på karmen, væggen eller i loftet.  Du kan enten få et moderne stramt og minimalistisk udtryk eller gøre det rigtigt hyggeligt og varmt – fx med en kombination med forskellige gardintyper. Kan du se det for dig?

Få besøg af vores erfarne gardinkonsulenter

Kom ned i butikken i Viby, hvor vi altid har god tid til dig. Eller bestil et besøg af gardinbussen og vores professionelle og erfarne gardinkonsulenter. Gode råd og opmåling er gratis! Vi hjælper dig med at opnå det helt rigtige udtryk og den perfekte funktionalitet med dine nye gardiner. Book en tid her på hjemmesiden eller ring på 8611 0200.

Gratis opmåling

Gratis opmåling

– 100% uforpligtende

    Du kan også ringe til os

     86 11 02 00