PLISSÉGARDINER

Plisségardiner er en elegant og populær løsning til både til det private hjem, kontoret eller sommerhuset. Plisségardiner er nemme at have med at gøre, da de passer til langt de fleste vinduestyper- og faconer. De kan fx nemt monteres i Velux tagvinduer, skrå vinduer eller i anderledes vindues faconer.

Opnå flotte og diskrete linjer med plisségardiner

Plisségardiner består af foldet stof, der er monteret inde i vinduesrammen. De er både praktiske og elegante i deres enkelhed med skarpe, vandrette folder. Neutrale farver uden mønster eller mønstrede gardiner i alverdens farver – det er op til dig. Du kan nemt finde det helt rigtige gardin til netop din bolig og opnå det udtryk, som du ønsker. Faktisk så kan de også monteres ”omvendt”, så de sidder fast forneden og trækkes op efter behov! Dæk den midterste, øverste eller nederste del af vinduet, som det virker bedst efter formålet. Det er nemt at opnå perfekt lys tilpasning.

Få nem mørklægning med plisségardiner

I kanterne sidder der små børstelister, så du faktisk kan opnå 100% mørklægning – perfekt både i soveværelset og i møde- og kursuslokaler. Plisségardiner fås med de helt almindelige snore- og kædetræk – men også med muligheden for motorisering eller LiteRise, hvor du bare skubber eller trækker i selve gardinet.

Bestil gardinbussen eller besøg vores butik

Kom ned i butikken i Viby, hvor vi altid har god tid til dig. Eller bestil et besøg af gardinbussen og vores professionelle og erfarne gardinkonsulenter. Gode råd og opmåling er gratis! Vi hjælper dig med at opnå det helt rigtige udtryk og den perfekte funktionalitet med dine nye gardiner. Book en tid her på hjemmesiden eller ring på 8611 0200.

Gratis opmåling

Gratis opmåling

– 100% uforpligtende

    Du kan også ringe til os

     86 11 02 00