RULLEGARDINER

Rullegardiner er en klassiker. Grundideen med, at gardinet både er beskyttet og stuvet af vejen inde i rullen, når det ikke bruges, er genial. Rullegardiner er multifunktionelle, fordi de kan bruges overalt. Også hvis vinduerne sidder højt oppe, eller man skal række ind over noget for at nå dem. De kan selvfølgelig tilpasses perfekt i bredden og fungerer også godt til mørklægning.

Rullegardiner med praktisk kædetræk

Det er nemt at betjene rullegardiner med kæden i siden. Vælg f.eks. en flot metalkæde til en minimalistisk / industriel indretning. Vidste du, at du også kan sætte en timer på, der sørger for at rulle op og ned med gardinet på ønskede tidspunkter? Det kan få huset til at virke beboet, når I er ude eller afsted på ferie.

Leg med personlige motiver på dine rullegardiner

Du kan vælge og vrage mellem mange tekstiltyper, farver og mønstre. Og skal der sættes dekorative elementer på som f.eks. tunger, bånd eller en flot stålkant forneden?

Skal dine rum ose af personlighed, så kunne du overveje rullegardiner med dine egne fotos, motiver eller grafiske mønstre. Skal firmaprofilen stå skarpt, så kunne man sætte logo og firmanavn på.

Bestil gardinbussen fra Discount Gardiner

Kom ned i butikken i Viby, hvor vi altid har god tid til dig. Eller bestil et besøg af gardinbussen og vores professionelle og erfarne gardinkonsulenter. Gode råd og opmåling er gratis! Vi hjælper dig med at opnå det helt rigtige udtryk og den perfekte funktionalitet med dine nye gardiner. Book en tid her på hjemmesiden eller ring på 8611 0200.

Gratis opmåling

Gratis opmåling

– 100% uforpligtende

    Du kan også ringe til os

     86 11 02 00