Specialtilbud i februar og marts

Gratis opmåling og montering i hele februar og marts 2020

Hos Discountgardiner kører vi i februar og marts 2020 med et rigtig godt specialtilbud. Hvis du booker et besøg af gardinbussen fra Discountgardiner tilbyder vi nemlig gratis vejledning, opmåling og montering af dine gardiner. Tilbuddet gælder kun i februar og marts, så skynd dig, hvis du skal have mulighed for at udnytte tilbuddet.

Vi har et stort udvalg af forskellige indvendige solafskærmningsløsninger hos Discountgardiner, som du kan gå på opdagelse i:

De fleste af vores produkter tilbyder vi også med mørklægning, hvilket sikre, at du få en uforstyrret nattesøvn, når de lyse nætter er over os.

Er du interesseret i at udnytte vores specialtilbud?  Så er du velkommen til at komme ned i butikken i Viby, hvor vi altid har god tid til dig. Eller bestil et besøg af gardinbussen og vores professionelle og erfarne gardinkonsulenter. Gode råd og opmåling er gratis! Vi hjælper dig med at opnå det helt rigtige udtryk og den perfekte funktionalitet med dine nye gardiner. Book en tid her på hjemmesiden eller ring på 8611 0200.

Gratis opmåling

Gratis opmåling

– 100% uforpligtende

Du kan også ringe til os

 86 11 02 00