STOFGARDINER

Smukke stofgardiner syet op i gode, lækre stoffer går aldrig af mode. Vi har et kæmpe udvalg af kvalitetstekstiler til fornuftige priser. Lad os guide dig, overraske dig, inspirere dig. Kom med på opdagelse i vores rige stofunivers.

Præcis opmåling og pasform til dine stofgardiner

Det gælder om at få målt helt præcist op. Vi rådgiver dig eller gør det for dig – gratis. Så skal der klippes og sys med den perfekte pasform for øje. Også her kan vi vejlede dig til selv at gøre det – eller du kan overlade det til vores erfarne klippeservice og specialister. Så mangler der blot selve monteringen, så er du klar til at nyde synet.

Stofgardiner med mange valgmuligheder

Skal lægget øverst være rynket, blødt og afslappet at se på? Eller skal det sys med faste, permanente læg, der sikrer, at gardinerne forbliver i regelmæssige smukke folder uanset brug? Du kan også vælge at montere kovserringe – metalringe, der slås i selve gardinstoffet. Det giver et rustikt og moderne look.

Skal dine nye gardiner gå til gulvet eller til vindueskarmen? Skal de være ensfarvede eller mønstrede Og hvilken tekstur foretrækker du? Stofgardiner leverer hygge og stemning – og så giver de også rummet en god akustik.

Få besøg af professionelle og erfarne konsulenter

Kom ned i butikken i Viby, hvor vi altid har god tid til dig. Eller bestil et besøg af gardinbussen og vores professionelle og erfarne gardinkonsulenter. Gode råd og opmåling er gratis! Vi hjælper dig med at opnå det helt rigtige udtryk og den perfekte funktionalitet med dine nye gardiner. Book en tid her på hjemmesiden eller ring på 8611 0200.

Gratis opmåling

Gratis opmåling

– 100% uforpligtende

    Du kan også ringe til os

     86 11 02 00