TWISTGARDINER

Twistgardiner er en rigtig interessant gardinløsning, der ser fantastisk ud både i hjemmet, i institutioner og virksomheder. TWIST fra Luxaflex er et stilrent rullegardin med et meget moderne udtryk, der skaber opmærksomhed i dine vinduer. Det leverer selvfølgelig også effektiv afskærmning og privatliv.

Oplev stribede lysmønstre på væggen med twistgardiner

Det er rart – både beroligende og inspirerende at opleve de stribede lysmønstre på væggene, som Twist danner i lokalet, når solen skinner. Gennemsigtige og tætte striber i gardinet glider forbi hinanden – ”twister” lysstrålerne og justerer lysindfaldet på en legende let måde.

Brug twistgardinet som et hyggeligt designelement

Twistgardiner findes i mange forskellige typer væv, og gardinet kan smykke enhver udsigt. Der er stor forskel på rumoplevelsen alt efter, hvilken farve du vælger til dine gardiner. Skal der være grønne eller blå bølger på dine vægge og lofter? Eller bare en sart, stilfuld sandfarve?

Gode råd og gratis opmåling hos Discount Gardiner

Kom ned i butikken i Viby, hvor vi altid har god tid til dig. Eller bestil et besøg af gardinbussen og vores professionelle og erfarne gardinkonsulenter. Gode råd og opmåling er gratis! Vi hjælper dig med at opnå det helt rigtige udtryk og den perfekte funktionalitet med dine nye gardiner. Book en tid her på hjemmesiden eller ring på 8611 0200.

Gratis opmåling

Gratis opmåling

– 100% uforpligtende

    Du kan også ringe til os

     86 11 02 00