PANELGARDINER

Panelgardiner består af lodrette baner af stof, der er opdelt i lodrette paneler. Du kan flytte rundt på panelerne, som du synes i løbet af døgnet eller i forbindelse med, at du fornyr eller forandrer din indretning. Panelgardiner kan fremtrylle en elegant stil og er bestemt også rigtigt flotte, hvor der en god loftshøjde.

Træk panelgardinerne i flere spor

Forestil dig en teaterkulisse, hvor scenen sættes ved at skifte de forskellige baggrundstæpper. Du trækker de brede baner af smukke tekstiler frem og tilbage på parallelle gardinstænger – i op til 5 spor! Banerne kan placeres uafhængigt af hinanden; tæt sammen, overlappende, enkeltvis eller i grupper. De kan også alle ”hænge sammen” som ét stort gardin. Mix fx ensfarvede paneler med mønstrede udvalgt i matchende farver.

Være kreativ i din indretning med panelgardiner

Vælg mellem mange forskellige stoffer til panelgardinerne. Har du rullegardiner i resten af lokalet? Så kan panelerne også produceres i samme væv. Har du brug for en flot rumdeler, der nemt kan foldes væk, så er panelgardiner også et spændende valg her. I det hele taget kan du være meget kreativ i din indretning med panelgardiner både derhjemme, på virksomheden og i institutioner, hvor der nogle gange kan være brug for mindre ”rum” og én stor sal på andre tidspunkter.

Få besøg af gardinbussen

Kom ned i butikken i Viby, hvor vi altid har god tid til dig. Eller bestil et besøg af gardinbussen og vores professionelle og erfarne gardinkonsulenter. Gode råd og opmåling er gratis! Vi hjælper dig med at opnå det helt rigtige udtryk og den perfekte funktionalitet med dine nye gardiner. Book en tid her på hjemmesiden eller ring på 8611 0200.

Gratis opmåling

Gratis opmåling

– 100% uforpligtende

    Du kan også ringe til os

     86 11 02 00